چه بینی هایی عمل نمی شود

چه بینی هایی عمل نمی شود

در این مقاله، سعی می کنیم به این سؤال پاسخ بدهیم که چه بینی هایی عمل نمی شود؟ همراه شما هستیم.

یکی از عمل های زیبایی مرسوم و پرطرفدار در سراسر جهان و همچنین در کشور ما، جراحی زیبایی بینی است. مطابق با آمار، درصد زیادی از علاقه مندان به این نوع جراحی زیبایی را خانم ها تشکیل می دهند.

حتی در برخی موارد، بانوانی که هیچ گونه مشکلی در بینی آن ‌ها وجود نداشته و از لحاظ ظاهری نیز بینی کاملاً متناسب با صورت است، باز هم به دنبال انجام جراحی رینوپلاستی هستند.

در مقاله چه بینی هایی عمل نمی شود، می خواهیم به این پرسش پاسخ دهیم که چه افرادی نمی توانند جراحی رینوپلاستی را انجام دهند؟ یا به مفهوم واضح تر چه بینی هایی عمل نمی شود.

پیشنهاد می کنیم از پست آب کرفس برای کاهش ورم بینی دیدن کنید.

فهرست مطالب

همه افراد نمی توانند جراحی زیبایی بینی را انجام دهند

در واقع باید بگوییم همه افراد نمی توانند جراحی زیبایی بینی را انجام دهند. از این رو متقاضیان می بایست در گزینش پزشک، حساسیت بسیار زیادی به خرج دهند.

زیرا چنانچه جراح نتواند شرایط بدنی و سوابق پزشکی بیمار و نوع بینی را به صورت دقیق بررسی و تحلیل نماید و تشخیص ندهد که آیا این فرم بینی را می توان عمل کرد یا خیر؛ در نتیجه افراد متحمل خسارت های جبران ناپذیر و حتی آسیب های جانی می شوند.

از شما خوانندگان عزیز و متقاضیان جراحی رینوپلاستی درخواست می نماییم که این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا بتوانید تمام اطلاعات مهم و ضروری را در رابطه با این موضوع به دست آورید.

در این راستا که چه بینی هایی عمل نمی شود، می توانید با خانم دکتر جمشیدی در ارتباط باشید. خانم دکتر جمشیدی، معتبرترین متخصص در این حوزه معرفی می شوند.

آیا می دانید چه بینی هایی را نمی توان عمل کرد؟

آیا می دانید چه بینی هایی را نمی توان عمل کرد؟
آیا می دانید چه بینی هایی را نمی توان عمل کرد؟

ممکن است پاسخ این پرسش که چه بینی هایی عمل نمی شود، برای اغلب افراد به ویژه شما مخاطبان گرامی جالب باشد.

با توسعه علم پزشکی و تکنیک های جراحی در این سال ها، شیوه های متعدد و فراوانی برای انجام عمل رینوپلاستی به وجود آمده است.

به عنوان نمونه، چنانچه جراح بداند که نواقص موجود در ساختار فیزیکی بینی بسیار ناچیز و مختصر هستند، ممکن است تکنیک جراحی بسته را انتخاب کند و بدون نیاز به جداسازی لایه روی بینی، عمل را با موفقیت انجام دهد.

این شیوه به ظرافت و دقت عمل بسیار زیادی نیاز دارد

قطعاً این شیوه به ظرافت و دقت عمل بسیار زیادی نیاز دارد. در واقع تکنیک های بسیار متنوعی از قبیل استفاده از لیزر، تزریق ژل و غیره وجود دارند که می توان بدون عمل بینی، ایرادات صورت را برطرف نمود و باعث زیباتر شدن چهره افراد شد.

ولی در هر صورت با وجود تمام پیشرفت های صورت گرفته، باز هم پزشکان این حوزه، معتقد هستند که عمل رینوپلاستی مناسب ترین روش برای جراحی است و اکثر افراد می توانند با کمک آن به نتایج ایده آل دست یابند.

مسئله ی مهمی که پیرامون این موضوع وجود دارد، این است که تمام متقاضیان به اشتباه بر این باور هستند که همه انواع بینی ها را می توان تحت عمل رینوپلاستی قرار داد.

لازم است بگوییم که متخصصان با تجربه در جراحی زیبایی بینی همانند دکتر جمشیدی، این ذهنیت را به طور کامل مردود می دانند.

مهارت و دانش پزشکی نشاندهنده این موضوع است که عمل زیبایی بینی از محدودیت های فراوانی برخوردار است و همین محدودیت ها سبب می شوند که تمام افراد، گزینه مناسبی به منظور جراحی بینی نباشد. در ادامه مقاله، به این موضوع می پردازیم که چه بینی هایی عمل نمی شود.

آیا می دانید ویژگی های بینی هایی که عمل نمی شوند، شامل چه مواردی می شود؟

آیا می دانید ویژگی های بینی هایی که عمل نمی شوند، شامل چه مواردی می شود؟
آیا می دانید ویژگی های بینی هایی که عمل نمی شوند، شامل چه مواردی می شود؟

فاکتورهای زیادی وجود دارد که پزشکان، برخی از افراد را کاندید مناسبی برای انجام جراحی زیبایی بینی نمی دانند. یکی از این فاکتورها نوع بینی افراد است. در ادامه مبحث چه بینی هایی عمل نمی شود، به ذکر این فرم از بینی ها می پردازیم:

پوست بینی بسیار ضخیم و چرب

برخی از متقاضیان رینوپلاستی، دارای نوعی از فرم بینی هستند که به منظور انجام عمل، به هیچ وجه مورد تأیید نیست. به عنوان نمونه؛ افرادی که پوست بینی آن ها بسیار کلفت و ضخیم بوده و جوش و آکنه های فراوانی در سطح پوست وجود دارد.

همچنین مقدار چربی پوست صورت این افراد، به خصوص روی بینی و اطراف آن بیش از حد نرمال است.

عدم وجود حجم مناسبی از غضروف در بینی

گروه دیگر، کسانی هستند که بینی آن ها فاقد غضروف بوده یا غضروف بسیار ضعیف در ناحیه داخلی بینی وجود دارد.

در واقع ساختار بینی تأثیر زیادی در دستیابی به نتایج عالی پس از جراحی دارد.

در بعضی مواقع ممکن است پزشک، چند جراحی را روی بینی افراد انجام دهد تا شکل ظاهری بینی نسبتاً زیبا و مناسب شود. ولی باز هم نباید توقع داشت که نتایج چندین عمل رینوپلاستی برای این نوع بینی ها بسیار جذاب و مطلوب باشد.

بینی خیلی گوشتی

به طور کلی چنانچه بخواهیم بدانیم که چه بینی هایی عمل نمی شود را از لحاظ نوع بینی مشخص نماییم، باید بگوییم کسانی که دارای بینی بسیار گوشتی هستند و ناحیه نوک بینی آن ها بیش از حد چرب و بزرگ بوده و در عین حال پوست بینی ایشان بسیار ضخیم است، انتخاب مناسبی برای عمل بینی به شمار نمی روند.

راهکار جراحان در مورد افرادی که دارای ویژگی های محدود کننده برای عمل رینوپلاستی در ساختار بینی خود هستند، چگونه است؟

راهکار جراحان در مورد افرادی که دارای ویژگی های محدود کننده برای عمل رینوپلاستی در ساختار بینی خود هستند، چگونه است؟
راهکار جراحان در مورد افرادی که دارای ویژگی های محدود کننده برای عمل رینوپلاستی در ساختار بینی خود هستند، چگونه است؟

اغلب پزشکان به افرادی که دارای ویژگی های ذکر شده در بینی خود هستند، این موضوع را خاطر نشان می ‌کنند که احتمالاً پس از انجام عمل، نتایج مطلوبی مشاهده نخواهند کرد.

در حقیقت برای این افراد، پزشک فقط قادر است تا بخشی از پوست پره های بینی را بردارد تا بتواند کمی حجم بینی را کاهش دهد. ولی امکان ایجاد مدل های متنوع در بینی وجود نخواهد داشت. به بیان واضح تر، جراح در مورد این نوع بینی ها بسیار محدود می شود و عملاً هیچ گونه اقدام خاص و مهمی نمی تواند در زمینه فرم دادن به بینی انجام دهد.

آیا می دانید کدام دسته از افراد نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند؟

آیا می دانید کدام دسته از افراد نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند؟
آیا می دانید کدام دسته از افراد نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند؟

بعضی مواقع نوع بینی افراد و ویژگی های آن برای انجام جراحی رینوپلاستی بسیار مناسب و مورد تأیید پزشک است. اما به علت این که فرد متقاضی فاقد شرایط مورد نظر می باشد، امکان انجام عمل بینی برای او وجود نداشته و پزشکان، این بیمار را به عنوان کاندید مناسب برای عمل، تأیید نمی کنند.

بر اساس تجربیات دکتر جمشیدی، افرادی که نمی تواند جراحی رینوپلاستی را انجام دهند، شامل موارد زیر هستند:

افراد مبتلا به انواع بیماری های روانی

متقاضیانی که دارای بیماری های روانی هستند، بیماری هایی از قبیل: خود زشت انگاری، افراد مبتلا به وسواس شدید و مرضی و غیره، نمی توانند جراحی بینی انجام دهند.

همچنین در این دسته بندی باید بیمارانی که از نظر رفتار و عملکرد بسیار ناپایدار بوده و دچار نوسانات خلقی می شوند را نیز قرار دهیم.

یکی از دلایلی که بیماران روحی روانی نباید عمل بینی انجام دهند، این است که پس از جراحی ممکن است باز هم از ظاهر بینی خود ناراضی بوده و تصمیم بگیرند مجددا تحت جراحی رینوپلاستی قرار گیرند.

افراد مبتلا به اختلال های خونی

کسانی که دارای بیماری های خونی مانند مشکلات انعقادی و هموفیلی هستند. بدن این بیماران فاکتورهای انعقاد خون را ندارد. از این رو ممکن است دچار خونریزی در حین عمل شوند. این موضوع، ریسک بسیار زیادی را برای بیمار به وجود می آورد. حتی ممکن است منجر به مرگ وی شود.

بدون شک انجام عمل بینی در این افراد باید پس از مشاوره با هماتولوژیست و جراح ماهر صورت گیرد.

افراد مبتلا به چاقی مفرط

افراد مبتلا به چاقی مفرط
افراد مبتلا به چاقی مفرط

کسانی که شاخص توده بدنی آن ها در وضعیت پر ریسک بوده و دارای اضافه وزن بسیار شدیدی هستند و به اصطلاح دچار چاقی مرضی می باشند. برخی از پزشکان معتقد هستند که بیهوشی عمومی ممکن است برای این بیماران عوارض خطرناکی را در پی داشته باشد.

افراد مسن

افراد مسن
افراد مسن

سن افراد، یکی از فاکتورهای بسیار مهم برای انجام جراحی زیبایی بینی است. افرادی که در سنین بسیار زیاد قرار دارند، نمی توانند عمل بینی انجام دهد.

افراد کم سن و سال

همان طور که بیان شد، سن افراد می بایست برای عمل در محدوده مجاز قرار داشته باشد. عمل زیبایی بینی زودتر از سن ۱۶ سالگی می ‌تواند عوارض بی شماری را برای افراد به وجود آورد.

زیرا در این سن به علت تکمیل نشدن رشد بینی، بافت ها و عصب های این قسمت از صورت را نمی توان دستکاری نمود.

همه متخصصان زیبایی معتقد هستند که انجام عمل رینوپلاستی برای مردان کمتر از ۱۸ سال و زنان کمتر از ۱۶ سال ممنوع است.

در مقوله جراحی بینی، فاکتور سن افراد برای جراحان در اولویت بوده و بسیار حائز اهمیت است.

افراد دارای فشار خون بسیار زیاد

در شرایط کلی، افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند نیز نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند. اما کسانی که وضعیت فشار خون آن ها بسیار نامتعادل بوده و همیشه از پرفشاری خون رنج می برند، ممکن است بتوانند تحت شرایط خاص، عمل بینی را تجربه کنند.

در این موارد، به منظور کنترل فشار خون و ضربان قلب در طول عمل، از داروهایی استفاده می شود که تأثیرات فوری در وضعیت گردش خون و ریتم قلب ایجاد می کند. البته فشار خون می تواند جزء عواملی محسوب شود که ریسک انجام جراحی رینوپلاستی را افزایش می دهد.

اغلب پزشکان به این افراد توصیه می کنند که تا حد ممکن فشار خون خود را در وضعیت نرمال قرار دهند. این اقدام می تواند پیامدهای احتمالی را در حین عمل و پس از آن کاهش دهد.

از این رو بهتر است چنانچه افراد متقاضی جراحی بینی برای درمان پرفشاری خون از داروهای مخصوصی استفاده می کنند، در جلسات مشاوره این موضوع را با پزشک خود مطرح نمایند.

از این طریق، پزشک می تواند مشخص کند که میزان تأثیرگذاری داروهای مصرفی روی عمل و روند بهبود بیماران در دوران نقاهت چگونه است. همچنین پزشک می تواند داروهای جایگزینی را پیش از عمل و بعد از آن برای افراد تجویز کند.

افراد دارای مشکلات قلبی

افراد دارای مشکلات قلبی
افراد دارای مشکلات قلبی

افرادی که دارای بیماری های قلبی عروقی هستند، بهتر است تحت جراحی زیبایی بینی قرار نگیرند. چرا که احتمال انعقاد خون پس از جراحی، افزایش می یابد.

یکی از عمده ترین دلایل مسدود شدن گردش خون، مشکلات مرتبط با انعقاد خون در افراد است. علاوه بر این، افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند، کاندید مناسبی برای بیهوشی عمومی به منظور انجام جراحی نمی باشند.

در عین حال با این که مشکلات قلبی عروقی تأثیرات فراوانی در سلامتی افراد پیش از عمل بینی دارند، ولی نمی توان گفت این دسته افراد به هیچ وجه نمی توانند عمل های مرتبط با زیبایی، همانند عمل بینی را انجام دهند.

پزشک ممکن است برای این بیماران، مراجعه به متخصص قلب و عروق را به منظور دریافت تاییدیه تجویز کند. همچنین می بایست فهرست دقیقی از داروهایی که این بیماران مصرف می کنند، در اختیار جراح بینی قرار گیرد.

ممکن است لازم باشد که این افراد ۲۴ ساعت قبل از عمل، استفاده از داروهایی که باعث رقیق شدن خون می شوند، همانند وارفارین و آسپرین را قطع کنند.

البته همه مواردی که ذکر کردیم، باید با صلاحدید پزشک صورت گیرد.

افراد مبتلا به دیابت

بالا بودن میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت، یکی از مهمترین موضوعاتی است که باعث ایجاد محدودیت برای انجام عمل های زیبایی، به خصوص عمل بینی می شود.

انواع بیماری های دیابت از قبیل دیابت نوع ۱ و دیابت نوع ۲ با عوارضی مانند مشکلات کلیوی، نوروپاتی، مشکلات قلبی و روند بسیار کند در التیام زخم ها یا عدم بهبود آن ها همراه است. به خصوص زمانی که کنترل میزان قند خون بسیار ضعیف باشد، تمام عوارض فوق تشدید خواهند شد.

در عین حال شاید بتوان عمل زیبایی بینی را برای افراد دیابتی مجاز دانست، ولی به منظور تضمین و تعیین این که میزان قند خون به درستی کنترل می شود،  این بیماران نیازمند دریافت خون بیشتری باشند.

البته در مورد افراد مبتلا به دیابت نوع یک، اهمیت به برنامه غذایی قبل از عمل به منظور پیشگیری از عوارض پیش رو، از اهمیت زیادی برخوردار است. در این دسته از متقاضیان، نحوه و نوع بیهوشی نیز متفاوت است.

مشکلات سیستم تنفسی

افرادی که مبتلا به مشکلات تنفسی هستند، می بایست در ابتدا معاینات و آزمایش های پیش از جراحی بینی را انجام دهند.

زمانی که نتایج این آزمایش ها در اختیار پزشک قرار می گیرد، ایشان تعیین می ‌کنند که این دسته از افراد، کاندید مناسبی برای عمل بینی هستند یا خیر؟ چرا که در حین بیهوشی، بیماری های حاد تنفسی ممکن است برای افراد، مشکلاتی را به وجود آورند.

کم خونی شدید

افرادی که دارای مشکلات در تعداد گلبول های قرمز خون و اختلالات خونریزی هستند، ممکن است نتوانند تحت جراحی رینوپلاستی قرار گیرند.

در واقع معمولاً برای این بیماران، مجموعه ای از آزمایش های متعدد مورد نیاز است. چرا که این اقدام می ‌تواند مشکلات جبران ناپذیری را در حین عمل و بعد از آن برای افراد ایجاد نماید.

افرادی که در فشار بحران های شخصی قرار دارند

افرادی که به تازگی دچار بحران های شخصی شده اند، باید در ابتدا اجازه بدهند با گذر زمان، بحران حل شده و مشکل به طور کامل برطرف شود. بعد از آن می توانند برای عمل بینی اقدام نماید.

زمانی که افراد برای عمل زیبایی تصمیم قطعی خود را می ‌گیرند و پاسخ نهایی را به جراح اعلام می ‌کنند، می بایست در وضعیت سلامتی کامل، از لحاظ عقلی و روانی قرار داشته باشد.

بیماری های عفونی

افرادی که به بیماری های عفونی از قبیل ایدز و هپاتیت مبتلا هستند، نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند. دلیل اصلی این موضوع، ابتلا به عفونت شدید و عدم بهبودی پس از عمل است.

البته چنانچه بیماری این افراد غیر فعال باشد، ممکن است برخی از پزشکان، انجام جراحی را بپذیرند. البته باید اقدامات احتیاطی و ضروری توسط پزشک و تیم جراحی به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری صورت گیرد.

افرادی که تمایل دارند تا فرم نهایی بینی ایشان، دقیقاً شبیه به دیگری شود

متقاضیانی که تمایل دارند فرم بینی آن ها بعد از جراحی دقیقاً شبیه به بینی یک بازیگر یا شخصیت خاصی شود، معمولاً از سوی جراح به منظور انجام عمل بینی، پذیرش نخواهند شد.

چرا که باید این نکته ی مهم مورد توجه قرار گیرد که به علت اختلاف های متعدد و گوناگون در اسکلت صورت، ساختار بینی و نوع پوست، به هیچ وجه نتایج جراحی بینی در دو بیمار متفاوت، مشابه یکدیگر نخواهد شد.

هر چند در جلسات مشاوره ای میان پزشک و متقاضی جراحی، تمام توضیحات ضروری ارائه می گردد. ولی بیشتر افراد تنها روی خواسته ی خود تمرکز دارند و نکات مطرح شده را فراموش می کنند.

ورزشکاران حرفه ای

گروه دیگر از افرادی که  نمی توانند عمل بینی انجام دهند، ورزشکاران هستند. چرا که ممکن است در هنگام ورزش، صدمه شدیدتری ببینند.

افرادی که به ورزش های قدرتی و سنگین همانند فوتبال، کشتی و غیره مشغول هستند، ممکن است به دلیل برخورد ضربه به ناحیه غضروفی، بینی آن ها صدمه دیده یا جابجا گردد که این مشکل را نمی توان با جراحی مجدد ترمیم نمود.

افرادی که از بیماری آسم رنج می برند

چنانچه فرد متقاضی به نوع ضعیف بیماری آسم مبتلا باشد، عمل زیبایی بینی تنها با صلاحدید متخصص بیهوشی انجام می شود. در واقع فقط متخصص بیهوشی می تواند تأیید کند که آیا این فرد قادر است بیهوشی عمومی را تحمل نماید یا خیر؟

در عین حال بیمارانی که دچار آسم مزمن هستند، به هیچ وجه نمی توانند جراحی زیبایی بینی انجام دهند.

افراد سیگاری

دسته دیگر از افرادی که کاندید مناسبی برای عمل بینی نمی باشند، افراد سیگاری هستند. چرا که سیگار کشیدن قبل از جراحی و یا پس از آن ممکن است تأثیرات مخربی را ایجاد نماید.

البته چنانچه این افراد چندین ماه قبل از انجام جراحی، سیگار کشیدن را قطع نمایند، شاید بتوانند تحت عمل بینی قرار گیرند.

همین طور کشیدن سیگار بعد از انجام عمل به دلیل ورود حجم زیادی از مونوکسید کربن، دارای تأثیرات بسیار نامطلوبی است که باعث عدم توانایی سلول های بدن در مواجهه با عفونت می گردد.

سایر افرادی که نمی توانند عمل بینی انجام دهند:

سایر افرادی که نمی توانند عمل بینی انجام دهند:
سایر افرادی که نمی توانند عمل بینی انجام دهند:
  • بیمارانی که در بدنشان ساختارهای کلوئیدی ایجاد می شود.
  • افراد مبتلا به انواع سرطان و بیماری های صعب العلاج
  • متقاضیانی که کمتر از ۱۲ ماه از عمل زیبایی بینی آن ها گذشته است.
  • افراد مبتلا به بیماری صرع یا ام اس
  • بیمارانی که سطح غلظت خون آن ها پایین تر از ۱۰ می باشد. زیرا ممکن است بیماری های قلبی در آن ها ایجاد شده یا تشدید شود.

جمع بندی

جمع بندی
جمع بندی

در این مطلب، به صورت کامل و علمی و با استفاده از راهنمایی های دکتر جمشیدی، پاسخ به این پرسش که چه بینی هایی عمل نمی شود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم.

متقاضیان جراحی زیبایی بینی می بایست به طور کامل از سلامت جسمی و روحی برخوردار باشند تا بتوانند از تمام نتایج موفقیت آمیز این عمل بهره مند شوند.

به طور کلی عمل بینی باعث ایجاد پیامدهای طبیعی برای تمام افراد می شود که با گذر زمان، افراد بهبود یافته و این عوارض از بین می روند. ولی برای بعضی از بیماران، ریسک عمل بسیار بالا بوده و در برخی از موارد، پزشکان معتقدند که این افراد نباید تحت جراحی بینی قرار گیرند.

هدف ما در این مقاله این بود که به شما خوانندگان و مخاطبان عزیز این موضوع مهم را یادآوری نماییم که همه افراد و همه انواع بینی ها را نمی توان تحت عمل زیبایی قرار داد.

اگر تمایل دارید پیرامون جراحی زیبایی بینی اطلاعات بیشتری را کسب نمایید، پیشنهاد می کنیم با دکتر جمشیدی مشورت کنید. خانم دکتر جمشیدی با سوابق درخشان خود در زمینه انجام چندین مورد عمل های موفق، می ‌توانند تعیین کنند که شما گزینه مناسبی برای جراحی رینوپلاستی هستید یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مطب

۰۲۱۸۸۸۵۶۳۳۷

۰۹۳۹۰۵۹۰۷۹۵

واتساپ : ۰۹۳۹۰۵۹۰۷۹۵

روزهای مطب، یکشنبه و سه شنبه ۴تا۷

میدان ونک،خیابان گاندی شمالی خیابان شهید محمدصانعی،پلاک ۱۹ طبقه ۳،واحد۸

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید.