رینوپلاستی التراسونیک

رینوپلاستی التراسونیک

در این مقاله می خواهیم به موضوع رینوپلاستی التراسونیک بپردازیم. همراه ما باشید.

امروزه جراحی بینی به یکی از جراحی های پرطرفدار در کشورمان تبدیل شده است. این نوع عمل زیبایی ظاهر صورت را بهبود می بخشد. به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال راه هایی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این عمل زیبایی هستند.

پزشکان سعی دارند تا همواره از جدید ترین روش ها برای جراحی عمل بینی استفاده کنند. دکتر جمشیدی بهترین دکتر جراحی بینی نیز از جدیدترین روش یعنی رینوپلاستی التراسونیک برای فرم دهی بینی متقاضیان استفاده می کند. این عمل زیبایی مزایایی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم داشت.

اگر در مورد هزینه رینوپلاستی نگران هستید توصیه میکنیم دو صفحه هزینه رینوپلاستی بینی گوشتی و جراحی بینی با قیمت 4 میلیون در تهران را مطالعه نمایید.

عناوین مقاله:

عمل بینی چیست؟

انواع شکل و فرم بینی

انواع رینوپلاستی بینی

مزایای جراحی بینی بسته نسبت به روش باز

تفاوت رینوپلاستی التراسونیک با دیگر جراحی ها چیست؟

آیا رینوپلاستی التراسونیک مورد تایید واقع شده است؟

جراحی های مدرن بینی جایگزین جراحی سنتی

پیشرفت فناوری در بحث جراحی بینی

فایده شبیه سازی بینی قبل از عمل چیست؟

کاندید مناسب برای عمل رینوپلاستی بینی

رینوپلاستی بینی بدون جراحی

عمل همزمان پولیپ و زیبایی بینی چگونه است؟

اقدامات قبل از عمل رینوپلاستی بینی چیست؟

بهترین سن برای انجام رینوپلاستی

دوره بهبودی بعد از رینوپلاستی

مراقبت های بعد از رینوپلاستی بینی

بهترین جراح برای انجام رینوپلاستی

هزینه رینوپلاستی

سخن پایانی

 

فهرست مطالب

عمل بینی چیست؟

عمل بینی چیست؟
عمل بینی چیست؟

عمل بینی که آن را با نام رینوپلاستی می شناسیم، یک نوع جراحی پلاستیک است که با هدف بهبود ظاهر بینی و رفع مشکلات آن توسط پزشک متخصص انجام می گیرد.

مشکلاتی نظیر بدشکلی بینی، ناهنجاری های مادرزادی و مشکلات تنفسی سبب آزردگی افراد می شود. در این شرایط، رینوپلاستی به کمک این افراد می آید. در عمل های جراحی بینی، امکان تغییر استخوان، غضروف و پوست بنا به تشخیص پزشک وجود دارد.

با تغییر در این سه ناحیه، مشکلات مختلف بینی برطرف خواهد شد.

از جمله تغییرات حاصل روی بینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رفع قوز بینی
  • درمان افتادگی نوک بینی
  • کوچک کردن استخوان بینی
  • جمع کردن پره های بینی
  • متقارن سازی سوراخ بینی
  • درمان انحراف یا شکستگی تیغه بینی
  • کم کردن زاویه بینی و لب
  • رفع دوشاخگی نوک بینی
  • رفع پهنی بینی
  • رفع جعبه ای شکل بودن بینی
  • رفع بزرگی سوراخ های بینی

انواع شکل و فرم بینی

انواع شکل و فرم بینی
انواع شکل و فرم بینی

فرم و حالت استخوان، غضروف و پوست در افراد مختلف، متفاوت می باشد. نژاد تاثیر زیادی در متفاوت بودن فرم بینی در افراد دارد. اما افراد در نژادهای یکسان نیز دارای بینی های متفاوتی هستند.

فرم بینی در اعضای یک خانواده می تواند شکل و فرم یکسانی داشته باشد با این حال دارای تفاوت های جزئی می باشد. بینی، شکل ها و فرم های مختلفی دارد که با کمک دکتر جمشیدی، به معرفی آن ها پرداخته ایم:

بینی گوشتی

این نوع بینی دارای بافت اضافی گوشت است که پوستی ضخیم دارد و غضروف تحمل وزن این بافت را ندارد. در عمل جراحی این نوع بینی، باید بافت غضروف تقویت گردد تا حالت بینی به حالت اولیه بازنگردد.

جراحی بینی گوشتی عملی سخت و پیچیده است. به همین دلیل لازم است تا یک پزشک متخصص با تجربه همچون دکتر جمشیدی این کار را انجام دهد.

بینی قوزدار

این نوع بینی معمولا بر اثر یک ضربه در کودکی یا بزرگسالی به وجود می آید. با این حال دلیل مادرزادی نیز می تواند داشته باشد. ناهمواری موجود در استخوان بینی سبب ایجاد قوز در بینی و ایجاد شکلی با ظاهر ناخوشایند می شود.

حدود 9 درصد از مردم جهان دارای بینی قوزدار هستند. افرادی که دارای بینی قوزدار هستند، با مشکل تنفسی مواجه می شوند. به همین دلیل عمل جراحی بینی برای آن ها علاوه بر جنبه زیبایی، جنبه درمانی نیز دارد.

بینی استخوانی

بینی استخوانی دارای پوستی بسیار نازک است و غضروف حالتی استاندارد دارد. از این رو نیازی به تقویت و پیوند غضروف ندارد. بینی های استخوانی دارای مقداری انحراف هستند که با عمل جراحی به راحتی قابل درمان می باشند. بینی های استخوانی بهترین گزینه برای جراحی بینی می باشند.

انواع رینوپلاستی بینی

عمل جراحی بینی به صورت سرپایی و اغلب در مطب پزشک انجام می گیرد. این نوع عمل جراحی توسط دو دسته از پزشکان یعنی جراح پلاستیک و زیبایی یا جراح گوش و حلق و بینی انجام خواهد گرفت.

جراحی بینی می تواند به یکی از سه طریق زیر انجام گیرد:

رینوپلاستی باز

در رینوپلاستی باز، پزشک یک برش در ناحیه بین دو سوراخ ایجاد می کند و سپس پوست را به آرامی از بافت استخوانی جدا می کند تا دسترسی کامل به اجزای داخلی بینی داشته باشد.

اکثر پزشکان از رینوپلاستی باز برای تغییرات مورد نظر روی بینی استفاده می کنند. با رینوپلاستی باز، پزشک دسترسی بیشتری به بخش های مختلف بینی دارد و می تواند هر گونه تغییری را اعمال کند.

رینوپلاستی باز برای بینی های گوشتی و بینی های دارای انحراف یا قوز مورد استفاده قرار می گیرد. مدت زمان این نوع جراحی نسبت به دو روش دیگر بیشتر است.

رینوپلاستی بسته

رینوپلاستی بسته مواقعی به کار می رود که نیازی به دسترسی مستقیم به بافت داخلی بینی نباشد. در این روش، برش کوچکی زیر بینی ایجاد می شود و تغییرات مورد نظر از همان ناحیه صورت می گیرد.

عوارض ناشی از جراحی در روش بسته نسبت به روش باز بسیار کمتر است و فرد، تورم و التهاب کمتری را تجربه می کند. زیرا پوست بینی برداشته نمی شود.

اکثر تغییرات صورت گرفته روی ظاهر بینی توسط سوراخ های بینی انجام می گیرد. یعنی پزشک از طریق سوراخ ها برش های کوچکی را برای دسترسی به بافت داخلی ایجاد می کند.

عدم ایجاد جای زخم و جای اسکار از جمله مزیت های این روش است. عدم دسترسی راحت نیز می تواند عیب بزرگ این روش باشد که باعث می شود تا تغییرات زیادی روی ظاهر بینی انجام نگیرد.

به همین دلیل رینوپلاستی بسته برای افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که نیاز به تغییرات کمی روی بینی خود دارند. مدت زمان جراحی بسته نسبت به روش باز کمتر است.

رینوپلاستی التراسونیک

رینوپلاستی التراسونیک نیز یکی از روش های جراحی بینی است که در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این روش، پزشک با استفاده از ابزارهای پیزوالکتریک مانند ابزارهای مورد استفاده در دندانپزشکی، تغییرات مورد نظر را اعمال می کند.

این روش جراحی به پزشک کمک می کند تا کنترل و دقت زیادی روی عمل داشته باشد. با استفاده از این روش، دوره نقاهت بیمار بسیار کاهش می یابد و میزان کبودی، تورم و درد در آن بسیار کمتر از روش های دیگر خواهد بود.

مزایای جراحی بینی بسته نسبت به روش باز

مزایای جراحی بینی بسته نسبت به روش باز
مزایای جراحی بینی بسته نسبت به روش باز

هر کدام از روش های رینوپلاستی باز و بسته مزایا و معایب خاص خود را دارند. در هر حال پزشک سعی می کند که روش رینوپلاستی بسته را به کار گیرد. اما اگر نیاز به تغییرات بیشتری روی بینی بود، لازم است تا تکنیک جراحی باز به کار گرفته شود. از مزایای رینوپلاستی بسته نسبت به روش باز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کوتاه بودن زمان جراحی

با استفاده از رینوپلاستی بسته، مدت زمان انجام جراحی کوتاه تر خواهد بود. این امر سبب می شود که فرد، نیاز به بی حسی یا بیهوشی کمتری داشته باشد. در این صورت عوارض کمتری نیز به سراغ او خواهد آمد. این امر می تواند علاقه مندان بیشتری را جذب جراحی های بینی نماید.

زخم کمتر

در روش رینوپلاستی بسته همان طور که گفته شد، هیچ گونه برش خارجی وجود ندارد. از این رو هیچ گونه جای زخم یا اسکاری روی پوست بینی باقی نخواهد ماند. این نوع عمل از طریق نواحی داخلی بینی انجام می شود و مطمئنا هیچ نشانی از عمل جراحی به خصوص در کلوملا باقی نمی ماند.

پیشنهاد می کنیم از پست جراح بینی دیدن کنید.

گردش خون بیشتر در پوست بینی

باید بدانید که در روش جراحی بسته، گردش خون بیشتری در پوست بینی ایجاد می شود. به دلیل عدم ایجاد برش در سراسر کلوملا ، گردش خون نیز در این ناحیه از بین نخواهد رفت.

از این رو تغییراتی روی بافت پوست ایجاد نمی شود و کانال های تخلیه طبیعی پوست طی عمل جراحی دست نخورده می مانند. در این شرایط، فرد تورم و کبودی بسیار کمتری را نسبت به روش باز احساس می کند. افراد تحت عمل جراحی بسته دوره نقاهت کمتری را می گذرانند.

تفاوت رینوپلاستی التراسونیک با دیگر جراحی ها چیست؟

تفاوت رینوپلاستی التراسونیک با دیگر جراحی ها چیست؟
تفاوت رینوپلاستی التراسونیک با دیگر جراحی ها چیست؟

پیزوالکتریک هایی که در روش رینوپلاستی التراسونیک مورد استفاده قرار می گیرد، بدون آسیب رساندن به بافت های مختلف بینی می توانند تغییرات مورد نظر را اعمال کنند.

یعنی توانایی تغییر دادن حالت استخوان ها و غضروف های سخت را دارند. در عمل های جراحی بینی، لازم است تا خطوط شکستگی ایجاد شود.

ابزارهای مورد نیاز در رینوپلاستی التراسونیک بسیار دقیق هستند و خطرات ایجاد خطوط شکستگی اضافی که با ابزارهای سنتی ایجاد می شود را کاهش می دهد.

رینوپلاستی التراسونیک تفاوت های زیادی با روش سنتی جراحی بینی دارد. از مزایای این روش می توان به این اشاره کرد که آسیب های محیطی بینی کاهش می یابد و خطر خونریزی، کبودی، تورم و درد بسیار کاهش می یابد. رینوپلاستی التراسونیک نتایج بسیار مطلوب تر و دقیق تری نسبت به جراحی های سنتی دارد.

در روش جراحی سنتی بینی، پزشک برای جایگذاری دستگاه باید پوست بینی را به صورت گسترده باز کند

در روش جراحی سنتی بینی، پزشک برای جایگذاری دستگاه باید پوست بینی را به صورت گسترده باز کند. این کار برای تمرکز بیشتر پزشک روی بینی ضروری است. یعنی پزشک برای دسترسی به ساختارهای داخلی نیاز دارد تا برش پوستی خارجی بزرگی روی بینی ایجاد نماید.

این امر سبب می شود که عوارض مختلف زیادی نظیر ورم، خونریزی، جای زخم، کبودی و … به وجود می آید که دوره نقاهت را برای فرد طولانی می کند.

پیشرفت های عظیم در حوزه رینوپلاستی التراسونیک خطرات و عوارض را برای متقاضیان جراحی زیبایی کاهش می دهد و باعث می شود تا علاقه مندانی که از این نوع عارضه ها هراس دارند، به راحتی تحت عمل جراحی بینی قرار بگیرند.

آیا رینوپلاستی التراسونیک مورد تایید واقع شده است؟

با این که رینوپلاستی التراسونیک مزایای زیادی دارد، باید گفت که هنوز مورد تایید انجمن جراحان پلاستیک واقع نشده است. با این حال برخی از پزشکان از این روش برای مراجعان خود استفاده می کنند.

بهتر است از روشی که مورد تایید واقع نشده است، استفاده نگردد تا عوارض آن گریبانگیر شما نشود. این روش حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز به دلیل این که هنوز تایید نشده است، مورد استفاده قرار نمی گیرد.

انتظار می رود تا در آینده ای نه چندان دور این روش مورد تایید قرار بگیرد و به طور گسترده تری برای جراحی پلاستیک بینی به کار گرفته شود.

جراحی های مدرن بینی جایگزین جراحی سنتی

جراحی های مدرن بینی جایگزین جراحی سنتی
جراحی های مدرن بینی جایگزین جراحی سنتی

امروزه جراحی های بینی که به صورت طولانی مدت و با برش های زیاد انجام می شود، از بین رفته است. در سال های اخیر جراحی های بینی تحولات زیادی پیدا کرده اند و دانشمندان به پیشرفت های عظیمی رسیده اند.

تکنیک های جدیدی که به علم پزشکی وارد شده است، کار را هم برای پزشک و هم بیمار راحت کرده است. عمل های زیبایی نیز از این پیشرفت ها مستثنی نیستند و دچار تحولات عظیمی گشته اند.

این امر سبب شده تا افرادی که از چنین جراحی هایی می هراسند، بتوانند به راحتی زیر تیغ عمل های جراحی قرار بگیرند. با استفاده از روش های نوین رینوپلاستی، عوارض ناشی از عمل جراحی بینی بسیار کاهش یافته است و مدت زمان عمل نیز کوتاه شده است.

بینی را مانند یک خانه دو طبقه در نظر بگیرید که دارای یک طبقه پوست و نمای بیرونی بوده و طبقه زیرین شامل عضروف و بافت نرم است. در جراحی های بینی سنتی، جراح، پوست را باز می کرد و طبقه دوم را خراب می کرد تا بتواند تغییرات مورد نظر را اعمال کند. اما امروزه برای کل خانه داربست می زنند و با استفاده از ابزارها و مواد خاصی، اقدام به تقویت و طراحی مجدد می کنند.

در روش های جراحی سنتی، رویکرد ساختاری جایگزین روش های تقلیل دهنده شده است

در روش های جراحی سنتی، رویکرد ساختاری جایگزین روش های تقلیل دهنده شده است. در زمان های گذشته، پزشکان برای بهبود وضعیت ظاهر بینی، بافت های ناهموار را از بین می بردند.

تکنیکی که سبب از بین رفتن بافت های زیادی از بینی می شود و عوارض زیادی را بر در داشت. در این شرایط، در بینی بافت زخم ایجاد می شود و گاهی سبب تاب برداشتن غضروف می گردید.

بافت های نرم مجاور نیز سفت می شدند که در نهایت منجربه ایجاد مشکلات تنفسی فراوان و ایجاد ظاهر نامتقارن و نامناسب نوک بینی می گشت. اما با تکنیک های جدیدی که وارد حوزه پزشکی شده است، تمام این مشکلات از بین رفته است.

پزشک متخصص شما باید تمام دوره ها و آموزش های جدید لازم را گذرانده باشد تا بتواند از علم جدید برای انجام عمل استفاده کند. دکتر جمشیدی با استفاده از جدیدترین علوم حوزه پلاستیک و زیبایی، عمل جراحی متقاضیان را انجام می دهد. در این شرایط عوارض بسیار محدودی ایجاد می گردد و دوره نقاهت بسیار کاهش می یابد.

پیشرفت فناوری در بحث جراحی بینی

پیشرفت های صورت گرفته در حوزه پلاستیک و زیبایی باعث شده است تا عمل جراحی بینی سریع تر و راحت تر صورت گیرد. نتایج حاصل از این نوع جراحی ها با وجود پیشرفت فناوری باعث شده که افراد به نتایج مطلوب خود از جراحی بینی دست یابند.

در روش های جراحی سنتی، جراح، بینی را با گاز بسته بندی می کرد که آثار آن به مدت یک هفته بعد از عمل باقی می ماند و ناراحتی های زیادی را برای فرد به وجود می آورد.

اما امروزه از استنت های سیلیکونی توخالی برای سوراخ های بینی استفاده می شود که به بیمار کمک می کند به راحتی بتواند نفس بکشد.

علاوه بر این، برای محافظت از قسمت بیرونی بینی، پزشک از آتل های جدید شفاف استفاده می کند. این آتل ها برای هر فرد به صورت سفارشی از طریق تصویربرداری سه بعدی ساخته می شود و به فرد کمک می کند تا بینی خود را در زمان ترمیم ببیند. آتل های قدیمی به صورت قالب هایی طراحی می شدند که روی بینی اعمال می گشتند.

فایده شبیه سازی بینی قبل از عمل چیست؟

فایده شبیه سازی بینی قبل از عمل چیست؟
فایده شبیه سازی بینی قبل از عمل چیست؟

نرم افزارهای رایانه ای مخصوصی برای طراحی بینی قبل از جراحی وجود دارند که برخی از پزشکان قبل از اقدام برای جراحی، بینی متقاضی را شبیه سازی می کنند. استفاده از این تکنیک می تواند خیلی مفید باشد اما شبیه سازی بینی کاری زمانبر و مربوط به توانایی جراح به فتوشاپ می باشد.

علاوه بر این ممکن است نتایج حاصل از عمل با شبیه سازی خیلی تطابق نداشته باشد که این امر سبب ناامیدی متقاضی می گردد. بهتر است برای انتخاب پزشک، روی سوابق جراحی های پیشین او تمرکز کنید و عکس های قبل و بعد از متقاضیان او را مشاهده کنید.

یکی از بهترین ها در این حوزه، دکتر جمشیدی می باشد. تنها در این شرایط است که مهارت و تجربه پزشک را می توانید بررسی نمایید.

شبیه سازی بینی قبل از عمل می تواند درک پزشک و متقاضی را نسبت به یگدیگر بیشتر کند اما مشاهده تصاویر قبل و بعد از متقاضیان، میزان این درک را بیشتر خواهد کرد.

کاندید مناسب برای عمل رینوپلاستی بینی

کاندید مناسب برای عمل رینوپلاستی بینی
کاندید مناسب برای عمل رینوپلاستی بینی

عمل رینوپلاستی مزایای زیادی برای رسیدن به زیبایی دارد. با این حال تمام افراد نمی توانند از آن بهره ببرند. افرادی که شرایط زیر را دارند، می توانند عمل رینوپلاستی باز یا بسته انجام دهند:

  • افرادی که سن بالای 18 سال دارند. در این زمینه مطالعه مقاله بهترین سن برای عمل بینی به شما پیشنهاد می شود.
  • افرادی که جسم سالمی دارند.
  • افرادی که سیگار و سایردخانیات مصرف نمی کنند.
  • افرادی که انتظار واقع بینانه ای نسبت به عمل جراحی بینی دارند.

رینوپلاستی بینی بدون جراحی

رینوپلاستی بینی بدون جراحی
رینوپلاستی بینی بدون جراحی

در کنار روش های بسته و باز رینوپلاستی، روشی به نام رینوپلاستی بدون جراحی نیز وجود دارد که طی آن پزشک، موادی مانند بوتاکس یا سیلیکون را به وسیله سرنگ مخصوص به نواحی خاصی از بینی تزریق می کند تا ناهمواری ها از بین برود و شکل بینی بهبود یابد.

با استفاده از این روش، امکان قرینه سازی بینی، یکدست کردن نواحی بینی و پر کردن مکان های خالی وجود دارد. گاهی لازم است تزریق مواد به بینی طی چند جلسه انجام گیرد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد. فاصله میان جلسات معمولا از 4 الی 6 هفته در نظر گرفته می شود.

بعد از این که پزشک مواد مخصوص را تزریق کرد، بینی حالت تدافعی به خود گرفته و بافت جدید را شکل می دهد و در حالت جدید قرار می گیرد. بافت طبیعی داخل بینی به تدریج اطراف مواد را احاطه می کنند و سبب حجم دهی بیشتر در ناحیه مورد نظر می شوند.

به همین دلیل برای دیدن نتیجه نهایی، لازم است که تا چند هفته صبر کنید. تعداد جلسات مورد نیاز برای تغییر ظاهر بینی را پزشک بعد از مشاهده تغییرات بینی تعیین می کند.

کاندید مناسب برای عمل بینی بدون جراحی

  • افرادی که از عمل های جراحی بینی هراس دارند.
  • افرادی که نمی خواهند برای عمل بینی هزینه های زیادی را صرف کنند.
  • افرادی که نیاز به کمی قوس، روی بینی خود دارند.
  • افرادی که دارای بینی استخوانی با فرورفتگی های زیادی هستند.
  • افرادی که نیاز به لیفتینگ بینی دارند. زیرا این روش می تواند لبه ها و پره های بینی را به سمت بالا هدایت کند.

تفاوت رینوپلاستی بدون جراحی با رینوپلاستی جراحی بینی چیست؟

تفاوت رینوپلاستی بدون جراحی با رینوپلاستی جراحی بینی چیست؟
تفاوت رینوپلاستی بدون جراحی با رینوپلاستی جراحی بینی چیست؟

در روش رینوپلاستی بدون جراحی، امکان کاهش حجم گوشتی یا حذف استخوان وجود ندارد. یعنی افرادی که تمایل دارند پره ها، استخوان و قوس بینی خود را از بین ببرند، باید از روش جراحی استفاده کنند.

رینوپلاستی بدون جراحی، مشکلات تنفسی و پولیپ بینی را نیز حل نمی کند. علاوه بر این تمام نقص های بینی با این روش برطرف نمی شود. پس قبل از تصمیم گیری برای انجام رینوپلاستی بدون جراحی، تمام اهداف خود را برای دکتر جمشیدی توضیح دهید.

عمل همزمان پولیپ و زیبایی بینی چگونه است؟

پولیپ بینی یک نوع بیماری است که مشکلات تنفسی زیادی را برای افراد به وجود می آورد. پزشک آخرین راه درمان را جراحی بینی تشخیص می دهد. بسیاری از افرادی که مشکل پولیپ بینی دارند، بدشان نمی آید ظاهر بینی خود را نیز بهبود ببخشند.

به همین دلیل، پزشک عمل همزمان بینی و درمان پولیپ را پیشنهاد می دهد. بسیاری از بیماران ممکن است با روش هایی مانند پولیپکتومی اقدام به رفع مشکلات تنفسی نمایند.

اما در نهایت می توانند با انجام عمل جراحی بینی اقدام به درمان دائمی پولیپ نمایند و در کنار آن از جراحی پلاستیک بهره ببرند. باید بدانید که برخی از پولیپ های بینی روی ظاهر بینی نیز تاثیر می گذارند. یعنی سبب پهن تر یا بزرگ تر شدن بینی می شوند. به همین دلیل اکثر بیماران مبتلا به پولیپ بینی، احتیاج به عمل زیبایی نیز دارند.

اقدامات قبل از عمل رینوپلاستی بینی چیست؟

اقدامات قبل از عمل رینوپلاستی بینی چیست؟
اقدامات قبل از عمل رینوپلاستی بینی چیست؟

همان طور که در بخش های قبلی گفته شد، رینوپلاستی التراسونیک هنوز مورد تایید واقع نشده است. از این رو دکتر جمشیدی از روش رینوپلاستی باز، رینوپلاستی بسته و رینوپلاستی بدون جراحی برای اعمال تغییرات مورد نظر استفاده می کند. دکتر جمشیدی توصیه هایی برای قبل از عمل جراحی بینی دارد که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم داشت.

در ابتدا بهتر است یک چکاپ کلی انجام دهید و از سلامت بدن خود اطمینان حاصل کنید تا از بروز عوارض خطرناک با وجود بیماری خاصی جلوگیری شود.

در صورتی که به بیماری های انعقادی خون مبتلا باشید، دچار خونریزی شدید و کبودی و تورم فراوان خواهید شد. بعد از اطمینان از سلامت بدن خود به جست و جوی یک پزشک ماهر و با تجربه بپردازید.

به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب پزشک در نتایج نهایی عمل، تاثیر شایانی دارد. دکتر جمشیدی از متخصصان ماهر و مجربی است که در زمینه رینوپلاستی، سوابق طولانی مدتی دارد و می تواند اهداف نهایی شما را تحقق ببخشد.

اقدامات مهم دیگری نظیر عدم مصرف الکل و قلیان قبل از رینوپلاستی وجود دارد. علاوه بر این لازم است تا داروهایی را که مصرف می کنید، به پزشک نشان دهید تا در صورت نیاز، مصرف آن ها چند روز قبل از عمل قطع گردند. مصرف برخی داروهای انعقادی روی کیفیت عمل تاثیر منفی خواهند داشت.

آیا عمل رینوپلاستی نیاز به بستری دارد؟

آیا عمل رینوپلاستی نیاز به بستری دارد؟
آیا عمل رینوپلاستی نیاز به بستری دارد؟

معمولا تمام عمل های جراحی بینی به صورت سرپایی انجام می گیرد و نیازی به بستری بیمار نیست. این که عمل جراحی از طریق بی حسی یا بیهوشی انجام شود، بستگی به تشخیص پزشک دارد.

میزان تغییرات مورد نیاز روی بینی روی تصمیم پزشک برای استفاده از بیهوشی یا بی حسی تاثیر گذار است. گاهی لازم است عمل جراحی برای فردی تحت بیهوشی کامل انجام گیرد. بیهوشی در شرایطی انجام می گیرد که مدت زمان عمل بین 1 ساعت و نیم تا 3 ساعت باشد.

زمانی که حال عمومی فرد بعد از اتمام جراحی بهبود یابد، امکان ترخیص او وجود دارد. در غیر این صورت باید فرد نزد کادر درمانی بماند تا شرایط او بهبود یابد. بعد از آن باید مراقبت ها در خانه انجام شود و فرد باید به تمام نکات و توصیه های پزشک برای بعد از عمل توجه داشته باشد.

بهترین سن برای انجام رینوپلاستی

بهترین سن برای انجام رینوپلاستی
بهترین سن برای انجام رینوپلاستی

رینوپلاستی یک عمل زیبایی بسیار پرطرفدار و در عین حال کم خطر است. تقریبا می توان گفت که افراد در هر گروه سنی می توانند تحت این نوع عمل جراحی قرار بگیرند.

اما بهتر است متقاضیان تا سن 18 سالگی صبر کنند. زیرا تا قبل از این سن، بینی هنوز دچار تغییرات زیادی خواهد شد. تا قبل از 18 سالگی، افراد تغییرات هورمونی زیادی را تجربه می کنند که در اثر آن بینی نیز دچار تغییرات زیادی می شود.

نوجوانان تا قبل از سن 18 سالگی تصور می کنند که بینیشان خیلی بزرگ شده است

نوجوانان تا قبل از سن 18 سالگی تصور می کنند که بینیشان خیلی بزرگ شده است و اغلب به همین دلیل دچار افسردگی می شوند. با این حال افرادی هستند که در سنین 15 تا 17 سالگی برای انجام رینوپلاستی اقدام می کنند.

زیرا عمل جراحی بینی عملی سنگین نیست که بگوییم افراد در این سن دچار ضعف جسمانی می شوند. بهتر است افراد برای عمل جراحی، دوره بلوغ را پشت سر بگذارند.

زیرا در دوره بلوغ، رشد استخوانی هنوز متوقف نشده است. دوره بلوغ در دختران بین سنین 16 تا 18 سال و در پسران بین سنین 18 تا 20 سال اتمام می یابد. بینی از اجزای صورت میانی می باشد و رشد آن در این سنین پایان می باید.

حداکثر سن نیز برای انجام رینوپلاستی 65 سال می باشد. زیرا بعد از آن، پوست چروک شده و امکان انجام عمل وجود ندارد. انجام عمل رینوپلاستی بعد از 65 سال بستگی به نوع پوست و تشخیص پزشک دارد.

بهترین روش رینوپلاستی برای من کدام است؟

همان طور که در بخش های قبلی گفته شد، رینوپلاستی به 3 دسته رینوپلاستی باز، رینوپلاستی بسته و رینوپلاستی التراسونیک دسته بندی می شود. این که کدام روش رینوپلاستی برای شما انجام گیرد، بسته به تشخیص پزشک است.

انتخاب نوع عمل بستگی به انتظارات شما به تغییرات ظاهر بینی نیز دارد. یعنی پزشک از روی انتظارات شما روش درست را انتخاب می کند.

در صورتی که نیاز به تغییرات زیادی روی بافت های داخلی بینی باشد، نیاز به جراحی باز است. اما در صورتی که تغییرات جزئی باشند، با استفاده از رینوپلاستی بسته نیز می توان آن ها را اعمال کرد. اما باید این را بدانید که رینوپلاستی بسته مزایای بیشتری نسبت به رینوپلاستی باز دارد.

دوره بهبودی بعد از رینوپلاستی

بعد از اتمام عمل جراحی بینی، دوره نقاهت و بهبودی به دو صورت زیر می باشد:

بهبودی اولیه

بعد از عمل جراحی، تورم و کبودی امری طبیعی است. تورم و کبودی می تواند 2 الی 4 هفته بعد از عمل ادامه دار باشد. بعد از گذشت این زمان، این عارضه ها کم کم محو خواهند شد. دوره نقاهت رینوپلاستی 2 هفته می باشد و فرد می تواند بعد از 2 هفته مشغول کار شود.

بهبودی طی زمان

نتایج نهایی عمل جراحی بینی معمولا بعد از 3 ماه ظاهر می شود. یعنی طی این زمان کمی تورم وجود دارد که به تدریج این تورم می خوابد و نتایج نهایی بروز پیدا می کند.

می توان گفت که نتیجه کامل عمل جراحی بینی بعد از یک سال بروز پیدا می کند. نتایج حاصل از این عمل زیبایی دائمی بوده و تنها بر اثر افزایش سن قابل تغییر است.

مراقبت های بعد از رینوپلاستی بینی

مراقبت های بعد از رینوپلاستی بینی
مراقبت های بعد از رینوپلاستی بینی

لازم است برای جلوگیری از بروز عوارض مختلف، به توصیه ها و نکاتی که دکتر جمشیدی گوشزد می کند، توجه ویژه ای داشته باشید. مراقبت ها چه برای رینوپلاستی باز و چه رینوپلاستی بسته، باید اعمال شود.

از جمله مراقبت های ویژه بعد از رینوپلاستی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

از لارو بینی تا زمانی که پزشک اعلام نکرده است، استفاده نکنید.

در صورت لزوم، بینی را با یک دستمال خشک تمیز نمایید.

لازم است چسب و باند تا یک هفته روی بینی باشد. تا آن زمان چسب و باند را تمیز و خشک نگه دارید.

زمان برداشتن چسب و باند باید بنا به تشخیص پزشک باشد.

مصرف غذاهای خشکی که نیاز به جویدن زیاد دارد را کنار بگذارید.

برای مسواک زدن باید دقت داشته باشید که به آرامی مسواک بزنید.

از تکان دادن زیاد لب بالایی خودداری کنید.

تا زمان بهبودی زخم ها، سعی کنید کمتر بخندید

تا زمان بهبودی زخم ها، سعی کنید کمتر بخندید و زیاد ماهیچه های صورت را حرکت ندهید.

از پوشیدن لباس های یقه دار و تنگ خودداری کنید.

از قرار گرفتن زیر نور خورشید خودداری نمایید.

لازم است استفاده از عینک آفتابی و طبی را به مدت 3 هفته کنار بگذارید.

سه روز بعد از عمل می توانید از لنزهای تماسی استفاده کنید.

فعالیت های ورزشی سنگین را کنار بگذارید.

از شنا کردن به مدت 3 هفته خودداری کنید.

از دویدن پرهیز کنید.

از فین کردن بپرهیزید.

2 هفته بعد از عمل جراحی می توانید به فعالیت های روزانه خود بازگردید.

کمپرس سردی را که پزشک تا 2 روز بعد از عمل تجویز می کند، استفاده نمایید.

کمپرس گرم نیز باید 2 روز بعد از عمل و بعد از کمپرس سرد آغاز شود.

بهتر است روی سطح شیب دار بخوابید تا ورم کاهش یابد.

مصرف نمک و غذاهای چرب را کاهش دهید تا از تورم زیاد جلوگیری شود.

سرتان را در زمان نشستن بالا نگه دارید. این کار به کاهش تورم کمک می کند.

داروهای تجویز شده توسط پزشک را به صورت مرتب مصرف نمایید.

مصرف آناناس

مصرف آناناس، آب آناناس و قرص آناناس سبب تسریع در بهبودی زخم ها می شود.

لازم است از استحمام کردن تا 3 روز بعد از عمل خودداری نمایید.

بهتر است مراقب باشید تا دچار سرماخوردگی نشوید.

در مورد بروز عفونت و راه های مقابله با آن اطلاعات کسب کنید.

در صورتی که مجبور به بیرون رفتن هستید، از ضد آفتاب استفاده نمایید.

مصرف قلیان و الکل، فشار خون را افزایش می دهد که در نتیجه سبب بروز خونریزی می شود. در نتیجه مصرف آن ها را به مدت 2 ماه کنار بگذارید.

مراقب ضربه ها و فشارهای وارده به بینی خود باشید.

خطرات ناشی از رینوپلاستی چیست؟

خطرات ناشی از رینوپلاستی چیست؟
خطرات ناشی از رینوپلاستی چیست؟

تمام عمل های جراحی دارای معایب و خطراتی هستند. بروز خطرات زیاد تا حدود زیادی بستگی به پزشک شما دارد. در صورتی که پزشک از مهارت و تجربه بالایی در این زمینه برخوردار نباشد، احتمال بروز عوارض زیر افزایش خواهد یافت.

علاوه بر این، عدم توجه به مراقبت های بعد از عمل نیز می تواند عاملی بر بروز این عوارض باشد.

  • مشکلات تنفسی
  • نامتقارن بودن دو طرف بینی
  • خونریزی بینی
  • بی حسی
  • ماندن جای زخم

بهترین جراح برای انجام رینوپلاستی

انتخاب پزشک برای انجام عمل، تاثیر زیادی در نتایج نهایی عمل دارد. همان طور که گفته شد، رینوپلاستی التراسونیک هنوز مورد تایید انجمن جراحان پلاستیک واقع نشده است. بنابراین یک پزشک قانونمند نباید از این روش برای انجام جراحی استفاده کند.

به همین دلیل در مورد انجام عمل جراحی از پزشک مورد نظر خود سوال کنید و بپرسید که از چه روشی عمل را انجام می دهد. انتخاب پزشک ماهر می تواند یکی از سخت ترین مراحل کار باشد.

همین امر سبب می شود تا بسیاری از افراد، دغدغه پیدا کردن بهترین متخصص را داشته باشند. در این بخش، راهنمایی هایی را در خصوص پیدا کردن بهترین متخصص در اختیارتان قرار خواهیم داد.

برای انتخاب بهترین متخصص رینوپلاستی، به فاکتورهای زیر توجه داشته باشید:

مدرک تحصیلی پزشک متخصص

برای انجام عمل رینوپلاستی می توانید به دو دسته از پزشکان یعنی متخصصان گوش و حلق و بینی و متخصصان جراح پلاستیک مراجعه نمایید.

هر دوی این متخصصان باید مجوزها و تحصیلات مرتبط با جراحی پلاستیک را داشته باشند. گذراندن دوره کوتاه مدت رینوپلاستی پزشکان نمی تواند معیاری برای انجام عمل باشد.

برای اطلاع از مدارک تحصیلی و مجوزهای لازم پزشک مورد نظر، می توانید از طریق شبکه های اجتماعی مخصوص پزشک کمک بگیرید یا به سایت پزشک مورد نظر مراجعه کنید. علاوه بر این می توانید عضویت پزشک مورد نظر را در انجمن جراحان پلاستیک بررسی کنید.

سوابق کاری پزشک متخصص

به لطف دنیای بزرگ اینترنت، بررسی سوابق پزشکی متخصص مورد نظر بسیار آسان شده است. پزشک مورد نظر باید سابقه کار جراحی بینی با تمام روش ها و انواع بینی های گوشتی و استخوانی را داشته باشد.

سوابق کاری پزشک را می توانید در سایت یا شبکه اجتماعی مخصوص او ملاحظه کنید و بررسی های لازم را انجام دهید. مشاهده عکس های قبل و بعد از متقاضیان پزشک می تواند کمک خوبی برای بررسی سوابق پزشک باشد. اما لازم است تنها به ظاهر بینی ها بسنده نکنید.

بررسی کنید که آیا پزشک انتظارات متقاضیان را برآورده کرده است یا خیر؟ و این که متقاضیان بعد از انجام عمل چه میزان عارضه را تجربه کرده اند و چه خطراتی برای آن ها به وجود آمده است.

پزشک باید عمل جراحی را متناسب با نوع بینی انجام دهد. انجام عمل در بینی های استخوانی و گوشتی بسیار با یکدیگر متفاوت هستند. برخی از پزشکان در بینی های گوشتی، برخی در بینی های استخوانی و برخی در هر دو حالت تبحر زیادی دارند.

اخلاق پزشک متخصص

اخلاق در انجام عمل جراحی حرف اول را می زند. زیرا پزشک با اخلاق است که انتظارات متقاضی را درک می کند و به او راهنمایی های لازم را می دهد. پزشکی که اخلاق خوبی داشته باشد، استرس و اضطراب را از فرد دور می کند و از خطرات و عوارض احتمالی برای او سخن می گوید تا فرد بتواند تمرکز بیشتری روی اوضاع داشته باشد.

نکات لازم برای انتخاب پزشک متخصص

شما معمولا پزشک مورد نظر را از طریق پیشنهاد افراد یا جست و جو در اینترنت پیدا می کنید. لازم است توجه داشته باشید که به پیشنهادات اطرافیان بسنده نکنید و خودتان برای بررسی سوابق تحصیلی و کاری پزشک مورد نظر اقدام کنید.

بهتر است به تبلیغاتی که در شبکه های اجتماعی انجام می گیرد، توجه زیادی نداشته باشید و خودتان برای بررسی پزشک مورد نظر اقدام کنید. اعتماد کردن به هر تبلیغ و هر پزشکی عواقب جبران ناپذیری را در بر خواهد داشت.

بهتر است بعد از بررسی سوابق کاری و تحصیلی پزشک، چند جلسه با او جلسات مشاوره داشته باشید تا اخلاق و مهارت او را بسنجید. از تمام انتظارات خود نیز برای او سخن بگویید.

شما در حال مطالعه مقاله رینوپلاستی التراسونیک هستید.

هزینه رینوپلاستی

هزینه رینوپلاستی
هزینه رینوپلاستی

برای بسیاری از متقاضیان عمل جراحی بینی، این سوال پیش می آید که هزینه عمل جراحی بینی چقدر است؟ همان طور که در بخش های قبلی گفته شد، رینوپلاستی از دو روش رینوپلاستی باز و رینوپلاستی بسته انجام می گیرد.

علاوه بر این، افراد دارای بینی های مختلف گوشتی و استخوانی هستند. همین عوامل سبب می شود تا هزینه های عمل جراحی متغیر باشد. دکتر جمشیدی معمولا بعد از معاینه بینی، هزینه نهایی عمل را اعلام می کند. به همین دلیل لازم است که برای اطلاع از هزینه ها، به صورت حضوری مراجعه کنید.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد رینوپلاستی التراسونیک و مزایای آن سخن گفتیم. زمانی که این نوع رینوپلاستی مورد تایید قرار بگیرد، طبعا طرفداران زیادی پیدا خواهد کرد. اما الان بهتر است روی دو نوع رینوپلاستی باز و بسته تمرکز داشته باشیم.

برای انتخاب بهترین روش رینوپلاستی مطابق با انتظارات خود، می توانید به دکتر جمشیدی بهترین متخصص جراحی پلاستیک و جراح بینی ونک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مطب

۰۲۱۸۸۸۵۶۳۳۷

۰۹۳۹۰۵۹۰۷۹۵

واتساپ : ۰۹۳۹۰۵۹۰۷۹۵

روزهای مطب، یکشنبه و سه شنبه ۴تا۷

میدان ونک،خیابان گاندی شمالی خیابان شهید محمدصانعی،پلاک ۱۹ طبقه ۳،واحد۸

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید.